Skip to content

Service

24/7 service

landelijke dekking

Perfecte service voor u airconditioning

Service

Hoe kunnen wij u vandaag helpen. Wij vinden het heel belangrijk dat de service en het contact goed verloopt, zo zorgen wij voor de extra puntjes op de i.

Wij geven graag service op ieder moment omdat wij begrijpen dat het heel belangrijk is voor u en uw klanten om zo snel mogelijk geholpen te worden.

Wilt u een aangename binnen temperatuur, de monteur van Kurios Service gaat graag aan de slag om dat werkelijkheid te maken.

Service is KEY

Wat voor type airco u ook heeft: Kurios Service staat voor u klaar. Wij inspecteren of onderhouden uw installatie deskundig.

 Voor professionele en vakkundig onderhoud komen wij graag naar u toe.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.