Skip to content

Onderhoud

24/7 Service

Landelijk dekking

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud van uw installaties is van groot belang. Afhankelijk van waar de installaties opgesteld zijn hebben deze vaak veel te verduren. Doordat installaties vervuild raken verslechtert de werking en zal de levensduur over het algemeen korter zijn. Daarnaast zijn installaties gevoeliger voor storingen.

Door periodiek onderhoud uit te voeren aan uw installatie zorgt u ervoor dat de installatie energiezuinig en optimaal functioneerd.

Wij gebruiken cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wij zoeken koelmonteurs

Ben je geïnteresseerd, neem dan
contact met ons op.