Skip to content

Kurios Service is een F-Gassen gecertificeerd bedrijf

24/7 service

landelijke dekking

kurios service

Over ons

Kurios Service is een landelijk opererende organisatie die zich richt op het onderhouden en repareren aan koel-en vriesinstallaties, split-unit’s, VRV installaties, koudwater- en warmtepompinstallaties. Ook het oplossen van storingen is onderdeel van onze dienstverlening.

Kurios Service is ontstaan in het jaar 2013 en heeft de werkzaamheden overgenomen van Kurios Holding die in het jaar 2000 is opgericht.
Al meer dan 20 mooie jaren in de dienstverlening van ziekenhuis tot bedrijfspanden. Het onderhouden en/of vervangen van airconditioning of koelinstallaties dit is waar Kurios Service voor staat.

Kurios Service is een gecertificeerd bedrijf. De certificering is toegekend door Bureau Veritas en middels dit F-Gassencertificaat laten wij u zien dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden en voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen.

Wij gebruiken cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.